Pieksämäki

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen

HALLINTOJOHTAJAA

Hallintojohtajan virka on ollut haettavana 26.9.-28.10.2019. Viran hakuaikaa jatketaan 5.12.2019 saakka ja aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Hallintojohtaja toimii kaupunginhallituksen vastuualueen esimiehenä, henkilöstöpäällikkönä, johtoryhmän jäsenenä ja kaupunginjohtajan sijaisena. Hallintojohtaja tukee kaupungin strategisten tavoitteiden toteutumista, vastaa kaupungin lakiasioiden ja päätöksenteon prosessien hoidosta sekä neuvonnasta. Hallintojohtajan keskeisenä tehtävänä on kaupunginhallituksessa ja -valtuustossa käsiteltävien asioiden valmistelu ja täytäntöönpano sekä pöytäkirjan pitäminen kaupunginhallituksen ja -valtuuston kokouksissa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteen maisterin tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto (OTM/OTK). Erityisesti arvostamme kokemusta kunnallishallinnosta.

Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta ennen viran vastaanottamista. Koeaika on 6 kk.

Hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen on toimitettava sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta viimeistää 5.12.2019 klo 15 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkaa hakeneiden voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuusarviointeihin. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 251948.

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Ulla Nykänen, p. 044 368 6801, ulla.nykanen@pieksamaki.fi.

 

Tervetuloa Pieksämäelle – elämäsi asemapaikalle!
Ei mikä tahansa mäki! Pieksämäellä on hyvä elää ja asua. Monipuoliset palvelut, vireä yritystoiminta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet, puhdasta luontoa unohtamatta, tarjoavat oivallisen elinympäristön kaupungin asukkaille. Palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Kaupungin ydinkeskustassa Veturitalleista on rakentunut liike- ja tapahtumatiloja sekä kaupunkilaisten yhteistä oleskelutilaa.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.