Olemme asettaneet kunnianhimoiseksi tavoitteeksemme olla Pohjois-Suomen paras julkinen työpaikka. Oletko sinä henkilö, jolla on osaaminen ja intohimo tulla tekemään työtä yhdessä kanssamme tähän tavoitteeseen pääsemiseksi?

Haemme

HALLINTOJOHTAJAA

osaavaan ja aikaansaavaan joukkoomme kaupunkikonsernin avainpaikalle.

Hallintojohtaja toimii kaupungin yleishallinnon ja henkilöstöohjauksen esimiehenä ja vastaa näiden toimintojen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Lisäksi hallintojohtaja vastaa kaupunginhallituksen ja -valtuuston alaisesta valmistelutyöstä ja toimii näiden toimielinten sihteerinä. Hallintojohtajan tehtäviin kuuluvat myös henkilöstöpäällikön ja palkka-asiamiehen ja työsuojelupäällikön tehtävät. Hallintojohtaja johtaa viestintää. Hallintojohtaja vastaa vaaleista ja luottamushenkilöyhteistyöstä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto yhdistettynä riittävään kokemukseen. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on laaja-alaista ja monipuolista osaamista sekä hyviä esimiestaitoja. Arvostamme hyviä johtamis-, vuorovaikutus-, viestintä- ja neuvottelutaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä kunnallisen alan työ- ja virkaehtosopimusten tuntemista. Työskentelytapasi on tavoitteellinen ja oma-aloitteinen. Luot omalla toiminnallasi positiivista kaupunkikuvaa ja rakennat hyvää työyhteisöä. Työtäsi ohjaa julkisen hallinnon edellyttämät hyvän hallinnon periaatteet.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Voit esittää oman palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Haku tapahtuu 10.12.2021 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Jukka Puoskari, jukka.puoskari@kalajoki.fi, puh. 044 4691 200

Lisätietoja
http://www.kalajoki.fi