Haemme Toholammille HALLINTOJOHTAJAA

Pidämme Toholammilla työntekijöistämme huolen ja tarjoamme sujuvan työterveyspalvelun sekä liikunta- ja kulttuurietuuden. Avustamme myös asunnon hankkimisessa. Vapaa-aikaasi voit viettää esimerkiksi upeiden luontoelämysten äärellä. Toholammilla voit kehittää rohkeasti omaa osaamistasi ja vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa mukavien ihmisten pariin luonnolliseen kotilaaksoon!
Hallintojohtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää kunnan hallinto- ja henkilöstöpalveluita. Tehtäviin kuuluvat myös palkka- ja eläkeasiamiehen tehtävät.

Virka täytetään toistaiseksi 27.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja riittäväksi katsottavaa perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja kuntatalouteen sekä käytännön kokemusta soveltuvista työtehtävistä. Lisäksi edellytetään henkilöstöhallinnon osaamista, hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja, organisointikykyä ja kehittämishenkistä toimintatapaa. Eduksi katsotaan monipuolinen työkokemus kunnallishallinnon erilaisissa tehtävissä.

Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava 3.6.2022 klo 15.00 mennessä Toholammin kunnan kirjaamon sähköpostiin toholammin.kunta@toholampi.fi. Viestiin merkintä Hallintojohtaja.
Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa valinnasta. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja virkasuhteen ehdot KVTES:in mukaan. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Toholammin kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Jukka Hillukkala puh. 040 150 5201 ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Ville Suomala puh. 040 705 4644. Lisätietoja Toholammin kunnasta kotisivuilta www.toholampi.fi.

Toholampi 9.5.2022

Kunnanhallitus