Parikkala

Parikkala – vilkas ja kansainvälinen rajakunta itä-rajalla Etelä-Karjalassa

Parikkalan kunta hakee

hallintojohtajaa

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.10.2018 alkaen. Hallintojohtaja vastaa kunnan talousarvion ja taloussuunnitelman sekä tilinpäätöksen valmistelusta. Hän johtaa viraston hallintoyksikköä, joka huolehtii kunnan yleis-, talous- ja henkilöstöhallinnosta.

Hallintojohtaja valmistelee kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston esityslistat, toimii kokouksissa pöytäkirjanpitäjänä ja huolehtii osaltaan päätösten toimeenpanosta ja niiden lainmukaisuudesta. Hallintojohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään ja toimii kunnanjohtajan sijaisena.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää laaja-alaista kunta-alan tai sitä vastaavaa hallinnon kokemusta ja kokemusta esimiestehtävistä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset työavaimella nro 167239 Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 28.2.2018 klo 15. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Ari Berg, ari.berg@ariberg.fi, puh. 040 566 7328 ja kunnanjohtaja Vesa Huuskonen, vesa.huuskonen@parikkala.fi, puh. 044 7811 250.

 

Parikkalassa 30.1.2018

Kunnanhallitus

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.