Karkkila

Haemme Karkkilan kaupungin palvelukseen vakinaiseen virkaan

HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ
Hallintopäällikkö vastaa kaupungin päätöksentekoon liittyvistä koordinointi-,
valmistelu- ja kehittämistehtävistä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat myös kaupungin valmiussuunnittelu, kunnan toimintaan ja menettelyihin liittyvä juridinen neuvonta ja vaalien järjestäminen. Hallintopäällikkö toimii kaupungin tietosuojavastaavana. Hallintopäällikkö vastaa kaupunginhallituksen ja valtuuston kokousvalmisteluista ja toimii näissä kokouksissa pöytäkirjan pitäjänä.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys kunnallishallintoon. Lisäksi arvostamme julkisoikeudellista osaamista, esimieskokemusta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tavoitteena on, että hallintopäällikkö aloittaa työnsä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietojen antajat:
kaupunginjohtaja Tuija Telén
040 8016 009
soittoajat: pe 13.11. klo 10-11 ja ma 16.11. klo 13-14

talousjohtaja Jaana Niemelä
044 4675 478
soittoajat: to 26.11 klo 11-12 ja klo 13-14

Sähköiset hakemukset pyydetään toimittamaan 27.11.2020 klo 15.00 mennessä http://www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Karkkilan kaupunki on kotoisa ja yhteisöllinen noin 9.000 asukkaan kaupunki Länsi-Uudellamaalla. Karkkila tunnetaan paitsi valimotoiminnasta, myös upeasta luonnostaan ja runsaasta tapahtumatarjonnastaan. Karkkila on kulttuuri- ja liikuntakaupunki, jossa on tarjolla arjen sujuvuutta, edullista asumista ja laadukkaat peruspalvelut. Karkkila sijaitsee valtatie 2:n varrella noin tunnin matkan päässä Helsingistä. Karkkilan kaupunki on savuton työnantaja.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.