Haemme hyvinvointialuejohtajaa Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle!

Tarjoamme johtajan tehtävän sote-integraation edelläkävijäorganisaatiossa Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella. Strateginen ja valmentava johtaminen ovat tärkeä osa työtäsi. Alueemme vuotuinen budjetti on yli 740 M€, henkilöstömäärä noin 4250 ja asukasmäärä yli 200 000.

Edellytämme sinulta useamman vuoden kokemusta konsernitason johtamisesta, soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sosiaali- ja/tai terveysalan tuntemusta.

Tehtävässä menestyminen vaatii näyttöä tuloksellisesta verkostojen johtamisesta, muutosjohtamisesta yhteistyössä henkilöstön ja poliittisen johdon kanssa sekä talouden johtamisesta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Odotamme hakijalta kiinnostusta tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan.

Virka on vakituinen ja viran täytössä käytämme kuuden kuukauden koeaikaa. Edellytämme valittavalta selvitystä terveydentilasta. Teemme hyvinvointialuejohtajan virkaan valittavan kanssa johtajasopimuksen. Liitä hakemukseesi palkkatoivomus.

Tehtävää koskevat ensimmäisen kierroksen haastattelut järjestetään 25.-26.8. ja soveltuvuusarviot 29.-30.8., joten toivomme hakijoiden varautuvan tähän.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu, puh. 040 315 2490 tai aluevaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen, puh. 050 557 9092.

Jätä hakemuksesi tästä viimeistään perjantaina 12.8.2022 klo 13:00.