Liperi

Haemme Liperin kuntaan hyvinvointijohtajaa!

Työhön kuuluu muun muassa osallistumista kunnan johtoryhmän ja hyvinvointilautakunnan työhön, asioiden valmistelua kunnan ja Siun soten yhteisen neuvottelukunnan päätöksissä ja osallistumista erilaisiin hyvinvointityön verkostoihin.

Hyvinvointijohtajalla on kokonaisvastuu hyvinvointipalveluiden taloudesta ja palvelualueen johtamisesta poikkihallinnollisesti. Palvelualueeseen kuuluvat niin perusopetus, varhaiskasvatus kuin vapaa-aikapalvelutkin.

Viran kelpoisuusehtoina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys hyvinvointityöhön. Lisäksi odotamme, että sinulla on työkokemusta kuntatyöstä ja esimiestehtävästä, henkilöstöjohtamisesta sekä talous- ja hallinto-osaamista. Lisäksi katsomme eduksi kasvatus- ja sivistyspalveluiden osaamisen sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen tuntemuksen.

Virka on vakituinen ja se täytetään 1.1.2020 lukien. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtäväkohtainen palkka on 5000 €/kk.

Hakuaika hyvinvointijohtajan tehtävään alkaa 27.6. ja päättyy 15.8.2019 klo 15:00. Haastattelut järjestetään elo-syyskuun vaihteessa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta.
Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Hannele Mikkanen, p. 0400 139 989 tai hannele.mikkanen@liperi.fi ajalla 5.–14.8.2019.

Liperi on vähän yli 12 000 asukkaan vireä kunta Pohjois-Karjalassa, Joensuun naapurissa. Etsimme hyvinvointijohtajaa, joka edistää työllään kunnan koko väestön hyvinvointia ja terveyttä.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.