Ruokolahti

Ruokolahden kunta hakee palvelukseensa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

Hyvinvointipalvelujen toimialajohtajaa

Ruokolahti on luonnonkaunis, vesistörikas ja hyvät peruspalvelut omaava kunta Etelä-Karjalassa Saimaan rannalla. Ruokolahden kunta julistaa auki hyvinvointipalvelujen toimialajohtajan viran 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hyvinvointipalvelujen toimialaan kuuluvat perusopetus-, varhaiskasvatus-, ruoka- ja puhtaus-, kir-jasto-, kulttuuri-, kansalaisopiston, nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä toimialan hallinto. Hyvinvointipalvelujen toimialajohtaja vastaa toimialansa toiminnan, talouden ja organisaation kehittämisestä sekä projektitoiminnasta. Lisäksi toimialajohtaja toimii hyvinvointilautakunnan esittelijänä, kansalaisopiston rehtorina ja kunnan johtoryhmän jäsenenä.

Hyvinvointipalvelujen toimialajohtajalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, tehtävään sopivaa käytännön kokemusta sekä kunnallishallinnon ja -talouden tuntemusta. Arvostamme hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, projektitoiminnan osaamista sekä kehittämisasennetta.

Palkkaus ja virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakija voi myös esittää oman palkkatoivomuksensa. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Ruokolahden kunnanhallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset, joihin tulee liittää ansioluettelo ja selvitys hakijan kelpoisuudesta, on toimitettava 8.11.2019 klo 15 mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@ruokolahti.fi tai postitse osoitteeseen: Ruokolahden kunnanhallitus, Virastotie 3, 56100 Ruokolahti.

Lisätietoja antavat: kunnanjohtaja Tuomo Sallinen puh. 044 4491 201 tai kunnanhallituksen puheenjohtaja Taina Paananen puh. 050 3403 686.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.