Janakkala

Janakkalan kunnan strategisena tavoitteena on digitalisaation laaja hyödyntäminen kunnan palveluissa. Tavoitteeseen pääsemiseksi Janakkalan kunta hakee määräaikaiseen virkaan ICT-kehittämispäällikköä. Virka täytetään mahdollisimman pikaisesti ja määräaikaisuus jatkuu 30.6.2020 saakka.

ICT-kehittämispäällikön tehtävänä on johtaa ja kehittää kunnan sekä kuntakonsernin tietohallintoa yhteistyössä toimialojen, liikelaitoksen, konserniyhtiöiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. ICT-kehittämispäällikkö suunnittelee ja kehittää kunnan digitalisaatiota, tietoturvaa sekä sujuvia asiakaslähtöisiä sähköisiä palveluja. Hän toimii myös EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisena kunnan tietosuojavastaavana.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä alan työkokemus.

Hakijalta odotetaan
– vahvaa ja innovatiivista kehittämisotetta
– ymmärrystä tietojärjestelmistä ja niiden mahdollisuuksista
– kiinnostusta erilaisten ongelmien ratkaisuun
– erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa ja positiivista asennetta
– asioiden ja itsensä johtamista sekä priorisointikykyä

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Avoimesta virasta lisätietoja antavat talous- ja hallintojohtaja Jenni Jokela, p. 03 680 1360 tai tietohallintopäällikkö Martti Laitinen, p. 03 680 1206 tai henkilöstöjohtaja Maija Nivala, p. 03 680 1236.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 31.12.2017 klo 22.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.