Oulainen

Oulaisten kaupungissa on haettavana 31.3.2019 kello 14.00 mennessä JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VIRKA.

Työnkuvan kokonaisuus on monipuolinen ja virkaan haetaan terveyskeskuksemme kehittämiseen innostunutta lääkäriä. Terveyskeskuksessa on 6 lääkärinvirkaa, jotka ovat olleet vakinaisesti täytettyinä viime vuodet ja sijaisten saatavuus on ollut myös hyvä. Työstä n. 60 % on monipuolista kliinistä työtä; vastaanotto, päiväpäivystys, vuodeosasto, neuvolat, kotisairaanhoito, palvelutalot sekä konsultaatiotuki itsenäistä vastaanottoa pitäville sairaanhoitajille, reseptihoitajille ja fysioterapeutin suoravastaanotolle. Seinänaapurina Oulaskankaan sairaala tarjoaa laajat ja nopeat laboratorio- ja röntgenpalvelut sekä erikoislääkärituen.

Viran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys tai saanut lääkärin ammatinharjoittamisluvan lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä (559/1994) mukaisesti ja hänellä on erikoislääkäripätevyys virkaan sopivalla erikoistumisalalla sekä kokemusta hallinnollisista tehtävistä.

Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Palkkaus on paikallisen sopimuksen mukainen.
Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme hakijoita ensisijaisesti täyttämään hakemuksensa sähköisesti Kuntarekryn kautta

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/johtava-laakari-217266/

Hakemuksen voi toimittaa määräaikaan mennessä myös osoitteeseen Oulaisten kaupunginhallitus, Oulaistenkatu 12, 86300 Oulainen. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja antavat johtava lääkäri Mauri Niemi puh. 044 4793 462 sekä kaupunginjohtaja Hannu Kaartinen puh. 044 4793 200, sähköpostiosoitteet muotoa: etunimi.sukunimi@oulainen.fi

 

Oulainen 11.2.2019

KAUPUNGINHALLITUS

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.