Alajärvi

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva vireä, hyvät kaupan, koulutuksen, vapaa-ajan ja kulttuurin palvelut omaava 10 000 asukkaan Alajärven kaupunki hakee kaavoituspäällikköä. Alajärvi on luonnonläheinen, turvallinen ja viihtyisä seutukaupunkikeskus Etelä-Pohjanmaan järvialueella.

Alajärven kaupunki / tekninen lautakunta julistaa haettavaksi

KAAVOITUSPÄÄLLIKÖN VIRAN

Kaavoituspäällikön vastuualueisiin ja työtehtäviin kuuluvat kaupungin maankäytön suunnittelu ja kehittäminen, kaupungin yleis- ja asemakaavoituksen prosessien hoitaminen sekä viranomaisyhteistyö. Kaavoituspäällikkö toimii maankäytön suunnittelusta vastaavana henkilönä teknisellä osastolla ja vastaa teknisen lautakunnan päätösten valmistelusta ja täytäntöönpanosta toimialueellaan. Kaavoituspäällikön tehtäviin kuuluvat lisäksi maankäyttösopimusten ja poikkeamispäätösten valmistelu ja esittely, maankäytön ja suunnittelun tulosalueen talousarviovalmistelu, kaupungin maaomaisuuden hallinnasta vastaaminen ja myynnin valmistelu sekä vastaaminen omalta osaltaan kaupungin tonttimarkkinoinnista.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (MRA 10.9.1999/895). Viranhaltijalta edellytetään käytännön työkokemusta, näyttöjä kiinteistökauppaan ja sopimuksiin liittyvistä tehtävistä, maankäyttösopimusten hallinnasta sekä osaamista sovellettavasta lainsäädännöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan hakeutuvien voidaan edellyttää osallistuvan erilliseen soveltuvuusarviointiin. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset virkaan toimitetaan 10.8.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta osoitteella www.kuntarekry.fi  tai osoitteella Alajärven kaupunki / tekninen lautakunta, Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi tai sähköpostitse kirjaamo@alajarvi.fi.

Lisätietoja antavat kaavoituspäällikkö Pekka Isotalo p. 044 297 0264, pekka.isotalo@alajarvi.fi, tekninen johtaja Jouni Hänninen p. 044 297 0381, jouni.hanninen@alajarvi.fi sekä kaupunginjohtaja Vesa Koivunen p. 06 2412 2213 tai 044 297 0213, vesa.koivunen@alajarvi.fi.

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.