Loviisa on kaksikielinen merenrantakaupunki, jossa asuu 15 200 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Kaupungissamme on merellistä asumisidylliä, kulttuurihistoriallinen keskusta, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Loviisan elävä kulttuuriperinne on sekä vetovoimatekijä että identiteettimme vahvistaja. Tarjoamme hyvät palvelut kahdella kielellä. Lapsiystävällisessä Loviisassa on kattava kouluverkko kyläkouluineen ja monipuolista kulttuuri- ja vapaa-aikatoimintaa.

Tahdomme monipuolistaa elinkeinopohjaa ja luoda kasvua panostamalla mm. vetovoimaisuuden markkinointiin ja nopeaan, elinkeinoelämää huomioivaan päätöksentekoon.

LOVIISAN KAUPUNKI HAKEE KAUPUNGINJOHTAJAA SEITSEMÄN VUODEN MÄÄRÄAIKAISEEN VIRKAAN.

Loviisa etsii sinua, jolla on kokonaisnäkemys kuntalaisten ja yritysten tarpeista sekä sujuvasta arjesta.

Sinulta odotetaan vahvaa talousosaamista ja kykyä johtaa organisaatiota muutoksessa. Ymmärrät elinkeinoelämän tarpeita ja verkostoitumisen tärkeyden kasvun saavuttamiseksi.

Sinulla on hyvät johtamis- ja yhteistyötaidot, otteesi on dynaaminen ja sparraava. Tuet poliittista ja johdat operatiivista työtä avoimesti ja vuorovaikutteisesti. Edistät yhteistyötä henkilöstön, päätöksentekijöiden ja kuntalaisten sekä eri yhteisöjen kesken.

Kaupunginjohtajan kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi sinulta vaaditaan perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja ymmärrystä poliittisesti johdetusta organisaatiosta, näkemystä taloudellisista mekanismeista, jotka ohjaavat kunnallista toimintaa, sekä kykyä toimia julkisissa tilanteissa. Sinulla on hyvät taidot sekä suomen että ruotsin kielessä, muu kielitaito on eduksi.

Loviisa tarjoaa sinulle kylien kaupunkina kehitysmahdollisuuksia täynnä olevan työkentän.

Lähetä sähköinen hakemuksesi osoitteessa http://www.loviisa.fi/avoimettyopaikat olevan linkin kautta viimeistään 30.6.2017 klo 12. Osana rekrytointiprosessia tullaan käyttämään soveltuvuusarviointia.

Tiedusteluihin vastaavat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mia Heijnsbroek-Wirén, puh. 040 197 2569 ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Otto Andersson, puh. 040 678 7277.

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Lue asuntorakentamisen trendeistä Kuntarahoituksen Huomisen tekijöistä
Ilmoitus
KERRO TÄRKEIN VIDEOLLA
Ilmoitus