Virrat

Virrat on monipuolinen kaupunki Ylä-Pirkanmaalla. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä. Tärkeintä meille on ihmisten, yritysten ja ympäristön hyvinvointi.

Haluaisitko Sinä olla yksi meistä?

Virtain kaupunki hakee joukkoonsa hyvät henkilöstö- ja talousjohtamisen taidot omaavaa ja tehtävään sitoutunutta

KAUPUNGINJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Virka julistetaan haettavaksi 28.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Haemme tehtävään rohkeasti toimeen tarttuvaa ja ennakkoluulotonta osaajaa, jolla on erinomaiset johtamis- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky löytää uusia ratkaisuja kunnan elinvoiman ja hyvinvoinnin kehittämiseksi.

Kaupunginjohtajan virkaan valittavalta vaaditaan virkaan soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon ja -talouteen. Lisäksi arvostamme käytännön kokemusta kuntakonsernin johtamisesta sekä henkilöstöjohtamisesta.

Viran täyttämisessä voidaan käyttää enintään kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen virantoimituksen aloittamista. Virka vapautuu 2.9.2019 alkaen. Kaupunginjohtajan kanssa laaditaan johtajasopimus.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta sähköisellä hakulomakkeella 28.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse kirjaamo(at)virrat.fi tai postitse osoitteella Virtain kaupunki, PL 85, 34801 Virrat. Kuoreen tai sähköpostin otsikkoon tulee laittaa merkintä ”Hakemus: Kaupunginjohtaja”

Lisätietoja kaupunginjohtajan virasta antaa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tuula Mäntysalmi 044 325 0963 ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Keijo Kaleva, puh. 040 487 8595.

3.6.2019
Kaupunginhallitus

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.