Salo

SALON KAUPUNKI HAKEE KAUPUNGINJOHTAJAA

Haluamme olla joka päivä parempi kaupunki. Etsimme nyt kaupunginjohtajaa, joka on valmis yhdessä kanssamme tekemään Salosta joka päivä paremman.

Kaupunginjohtajana vastaat strategiatyöstä, kaupungin palvelujen ja toimintojen jatkuvasta kehittämisestä sekä lain edellyttämästä kuntatalouden tasapainosta. Edistät ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaupungin elinvoimaisuutta sekä sen pito- ja vetovoimaa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Sinulle kuntalaisen ja kunnan etu on aina toiminnan keskiössä.

Tehtävässäsi johdat kaupungin henkilöstöä ja kaupunkikonsernia. Henkilöjohtajana olet helposti lähestyttävä ja kannustava. Johdat esimerkilläsi ja aktiivinen päivittäisjohtaminen jatkuvan parantamisen hengessä on sinulle luontainen toimintatapa.

Erotat olennaisen, olet linjauksissasi selkeä ja ajankäytössäsi tehokas. Sinussa on tarvittaessa särmää, mutta olet aina oikeudenmukainen. Olet vastuunkantaja, mutta osaat myös jakaa ja vaatia vastuuta.

Olet aktiivinen viestijä ja varma esiintyjä. Viestintä ja sidosryhmätyö ovat sinulle olennainen osa johtamista. Sinulla on laajat, monipuoliset verkostot ja toimit niissä luontevasti.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi odotamme erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä tulet toimeen myös ruotsin kielellä. Omaat kunnallishallinnon johtamiskokemusta ja kuntatalouden, kuntien toimintaympäristön sekä elinkeinoelämän syvällistä tuntemusta.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt kaupunginhallitukselle hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Haastattelut suoritetaan 15. – 16.6.2020. Soveltuvuustestit tehdään viikolla 26 tai 27. Alustavan suunnitelman mukaan kaupunginvaltuusto valitsee kaupunginjohtajan 24.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Saija Karnisto-Toivonen, p. 045 630 9253, I varapuheenjohtaja Elina Suonio-Peltosalo, p. 044 047 7287, II varapuheenjohtaja Ulla Huittinen, p. 050 367 6939 ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juhani Nummentalo, p. 0400 329 215.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos olet, niin sähköisen hakemuksen palkkatoivomuksineen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain: 291818

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, 02 778 2278.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / Kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Kaupunginjohtaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 8.6.2020 klo 12.00.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.