Mänttä-Vilppula

Haemme Taidekaupunkimme johtajaksi vastuullista, luovaa ja vahvaa

KAUPUNGINJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Johdat Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan kaupunkikonsernia kustannustehokkaalla, vakaalla ja lämpimällä otteella. Tukenasi toimii eri palvelualueiden ammattilaisista koostuva johtoryhmä, osaavat esimiehet ja ammattitaitoinen henkilöstö. Kaupungin elinvoiman kehittäminen, kaupunkilaisten hyvinvointi, kaupunkikulttuurin edistäminen ja kaupunkikonsernin tehokas toiminta ovat sinulle sydämen asia. Lisäksi ymmärrät asiakaslähtöisyyden koko konserniorganisaatiomme menestystekijänä.

Edellytämme virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi sinulla on vähintään kahden vuoden soveltuva kokemus organisaatioiden johtamisesta ja kyky johtaa kaupungin taloutta kustannustehokkaasti. Kunnallisen hallinnon ja prosessien tulee olla sinulle tuttu toimintaympäristö.

Toimit luontevasti vuorovaikutus- ja yhteistyötilanteissa ja pystyt luotsaamaan Taidekaupunkiamme luovasti, pitäen tiukasti kiinni strategiasta ja siitä johdetuista tavoitteista. Monipuolisena elinkeinoelämän tuntijana verkostoidut luontevasti kaupungin eri toimijoiden kanssa ja henkilöstön johtajana olet jämäkkä, positiivinen ja aina vahvasti läsnä.

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Marika Ala-Herttualan, marika.ala-herttuala@taidekaupunki.fi p. 040 751 5746 tai kaupunginhallituksen puheenjohtajan Timo Tukian, timo.tukia@taidekaupunki.fi p. 050 583 7516 puoleen. Virkasuhteen ehdot määräytyvät johtajasopimuksen mukaisesti, ilmoitathan siis palkkatoiveesi. Virka on toistaiseksi voimassa ja virkasuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävän terveystodistus esitetään ennen viran vastaanottamista ja kelpoisuuden osoittavat todistukset katsomme työhaastatteluiden yhteydessä.

Uusi vuosi on loistava aika ja Taidekaupunki loistava paikka uusille onnistumisille. Liity siis iloiseen ja osaavaan joukkoomme ja täytä hakemus maanantaihin 25.1.2021 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Vaihtoehtoisesti paperihakemukset tulee toimittaa postitse edellä mainittuun aikaan mennessä osoitteeseen Mänttä-Vilppulan kaupunki, kirjaamo, Seppälän puistotie 15, PL 69, 35801 MÄNTTÄ. Kuoreen pyydämme laittamaan tunnuksen: Taidekaupungin kaupunginjohtajahaku.

Tavataan Taidekaupungissa työhaastattelun merkeissä!

Lisätietoja
http://www.taidekaupunki.fi

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.