Ylivieska

Ylivieska on kasvava ja kehittyvä 15 200 asukkaan kaupunki. Se on kokoansa isompi – noin 76 000 asukkaan alueen kaupan ja palveluiden keskus.

Ylivieskan kaupunki jatkaa

KAUPUNGINJOHTAJAN VIRAN

hakuaikaa 23.2.2018 klo 12.00 saakka.

Nykyisen kaupunginjohtajan siirtyessä eläkkeelle haemme innovatiivista ja energistä henkilöä vahvistamaan kaupunkimme positiivista kehitystä. Etsimällämme henkilöllä on kuntatalouden ja elinkeinoelämän asiantuntijuutta sekä kykyä luoda verkostoja. Strategiassamme painotamme alueellista ja maakunnallista edunvalvontaa ja odotamme uudelta kaupunginjohtajalta vastuullisuutta ja sitoutumista vetovoimaisen Ylivieskan kehittämiseen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys kunnallishallintoon. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta kuntajohtamisesta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Vaali on ehdollinen ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä eikä niitä liitetä hakemukseen.

Ylivieskan kaupunginvaltuustolle osoitetut hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi 23.2.2018 klo 12.00 mennessä.
Mahdolliset paperihakemukset toimitetaan osoitteeseen Ylivieskan kaupunginvaltuusto, PL 70 (Kyöstintie 4), 84101 Ylivieska.

Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Lisätietoja antavat
– kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Pylväs,
puh. 050 5884 536,
– kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kati Marjakangas,
puh. 050 5602 809,
– kaupunginjohtaja Terho Ojanperä,
puh. 044 4294 210.

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.