Kauhajoen kaupunki

Eteläisen Etelä-Pohjanmaan, Suupohjan seutukunnan vireä, monipuolisten palvelujen, kaupan ja teollisuuden keskus

julistaa haettavaksi vakinaista täyttämistä varten

KAUPUNGINJOHTAJAN viran

Haemme virkaan ennakkoluulotonta ja vahvaa kunnallishallinnon asiantuntijaa, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä strateginen ja innovatiivinen kehittämisote.

Kaupunginjohtajan viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, jonka lisäksi edellytetään käytännössä osoitettua kokemusta vaativista johto-tehtävistä ja henkilöstön johtamisesta.

Kielitaitovaatimuksena on molempien kotimaisten kielten sekä englannin kielen hallinta, muu kielitaito katsotaan eduksi. Perehtyneisyys kunnallishallintoon ja -talouteen, käytännön kokemus kehittämistehtävistä ja muutosjohtamisesta, esiintymiskyky sekä elinkeinoelämän ja yritystalouden tuntemus luetaan myös eduksi.

Virkaa hakevien voidaan edellyttää osallistuvan tarvittaessa soveltuvuustestiin. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Kaupunginhallitukselle osoitetut hakemukset on toimitettava 15.6.2017 kello 15.00 mennessä sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta (hakusana Kauhajoki) tai postitse osoitteella: Kauhajoen kaupunginhallitus, PL 500, 61801 Kauhajoki. Kuoreen merkintä ”kaupunginjohtajan virka”. Mahdolliset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi erikseen, mikäli tarpeen. Hakemus-asiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Merja Kuusinen, puh. 040 584 7180 ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Lasse Hautala, puh. 0400 361 828.

15.5.2017
 
Kauhajoen kaupunginhallitus

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

KUNTAMARKKINAT 13.-14.9.
Ilmoitus
KERRO TÄRKEIN VIDEOLLA
Ilmoitus