Lapua on 14 575 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki keskellä Etelä-Pohjanmaata. Lapua tunnetaan laadukkaista ja kustannustehokkaista peruspalveluista, yrittäjähenkisyydestä sekä monipuolisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista.

Lapuan kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

KAUPUNGINJOHTAJAA 

Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme kunnallishallinnon ja elinkeinoelämän tuntemusta, johtamiskokemusta, kielitaitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Virka täytetään 1.1.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaa hakevien voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuustesteihin. Lapuan kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät soveltuvin osin KVTES:n mukaisesti. Palkkaus määräytyy kokonaispalkkana. Hakijat voivat esittää palkkatoiveen.

Viran hakuaika päättyy 31.10.2017 klo 15.00.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti http://www.kuntarekry.fi tai vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen osoitteeseen: Lapuan kaupunki, Kaupunginhallitus, Valtuustontie 8, 62100 Lapua.
Kuoreen merkintä ”Kaupunginjohtajan virka”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätiedot 
Valtuuston puheenjohtaja Esa Rintala, p. 040 515 0984
Hallituksen puheenjohtaja Lasse Rajala, p. 040 767 2347
www.lapua.fi

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.
Ilmoitus