Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Eura on maapinta-alaltaan Satakunnan 3. suurin ja asukasmäärältään 4. suurin kunta. Talous ja työllisyys ovat kunnossa. Kunnan strategian mukaisia arvoja ovat vastuullisuus, reiluus ja rohkeus.

Euran kunta hakee

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

uuteen virkaan 1.1.2018 lukien

Virka on kunnan organisaatiossa uusi ja virkaan valitulla on mahdollisuus vaikuttaa tehtävien sisältöön. Kehittämispäällikkö vastaa maankäytön ohjaa- misesta ja koordinoimisesta. Lisäksi virkaan on sisällytettävissä tehtäviä mm. kunnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja markkinoinnista. Kehittämis- päällikkö on kunnanhallituksen ja kunnanjohtajan alaisena johtoryhmän jäsen.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja tehtävän vaativuuden edellyttämää riittävää kokemusta. Hakijat voivat esittää palkka- toivomuksensa. Virkaan sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee jättää pe 8.12.2017 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti http://www.kuntarekry.fi –palvelun kautta tai Euran kunnan kirjaamoon, PL 22, 27511 Eura, kirjaamo@eura.fi

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Juha Majalahti puh. 044 422 4000 ja vs. hallintojohtaja Merja Koski puh. 044 422 4027.

Eurassa 10.11.2017
Euran kunnanhallitus

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.