Haemme kaavoituksen kehittämispäällikköä Turun kaupungin kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuteen vakinaiseen työsuhteeseen.

Kehittämispäällikkö vastaa kaavoituksen prosessien sujuvuuden ja sisällön kehittämisestä sekä lainsäädännön uudistamiseen liittyvän tietomallipohjaisen suunnittelun edistämisestä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, näkemyksellisyyttä ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä hyviä yhteistyö- ja esiintymistaitoja. Arvostamme kokemusta ja kiinnostusta prosessien kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Turkua entistä vetovoimaisemmaksi kaupungiksi yhdessä monipuolisen asiantuntijajoukon kanssa.

Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto soveltuvuudesta tehtävään ennen tehtävän vastaanottamista.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja:
https://www.turku.fi/organisaatio/palvelukokonaisuudet/kaupunkiympariston-palvelukokonaisuus

Yhteystiedot:
Maankäyttöjohtaja Jyrki Lappi, puh. 040 6577 412, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@turku.fi

Hakuaika päättyy 3.4. klo 15.

Hae tästä