Kangasala

Oletko aktiivinen kehittäjä ja monialainen osaaja? Uudistuvan ja kasvavan kaupungin toiminnassa korostuu kaupungin toiminnan kehittäminen sekä elinvoiman ja vetovoiman vahvistaminen kaupunkistrategian mukaisesti. Nykyisen monitaitoisen kehitysjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin haemme uutta osaavaa kehitysjohtajaa.

Kehitysjohtaja johtaa kaupunkikehittämistä ja suunnittelua, toimii kokonaissuunnittelua ja investointeja yhteensovittavan Kymppi-työryhmän puheenjohtajana, kehittää tiedolla johtamista, osallistuu strategisesti tärkeimpien alueiden käytön suunnitteluun, kehittää kaupungin elinvoimaa, kilpailukykyä, tehokkuutta sekä sähköisiä toimintatapoja ja digitaalisia palveluita. Hän vastaa myös valmiussuunnittelun johtamisesta sekä johtaa asiakaskokemuksen kehittämistä. Kehitysjohtaja on mukana yhtiöiden ja yhteisöjen hallituksessa. Hän vastaa kaupunkistrategian valmistelusta yhdessä hallintojohtajan kanssa. Lisäksi hän vetää mm. kilpailukykyyn ja kaupungin toiminnan kehittämiseen liittyviä kehittämishankkeita.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme kokemusta vaativista johtamis- ja kehittämistehtävistä. Arvostamme näyttöä vaativista kehittämishankkeista, digitaalisten palveluiden kehittämisestä, kaupunkikehittämisen osaamista, kokemusta osallisuuden kehittämisestä, hallinto- ja talousosaamista, palvelumuotoilun ja asiakaspalvelun kehittämisosaamista, henkilöstöjohtamisosaamista, muutosjohtamiskykyä ja innovatiivisuutta. Toivomme myös, että olet taitava esiintyjä ja neuvottelija sekä mukava yhteistyökumppani ja verkosto-osaaja.

Koeaika on 6 kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus tai työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lisätiedot: kaupunginjohtaja Oskari Auvinen 040 133 6311 (sähköposti: etunimi.sukunimi@kangasala.fi).

Hakemus tulee täyttää 15.3.2021 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.