Äänekoski

Äänekosken kaupunki hakee 28.5.2019 klo 15.00 mennessä

vakinaista KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ elinkeinoelämän ja kilpailukyvyn kehittämiseen

Edellytämme kokemusta laaja-alaisesta elinkeinoelämän kehittämisestä, projektinhallintaosaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta laadun kehittämisestä ja hankeosaamista.

 

määräaikaista  PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ kaupunkikonsernin ekologisuuden edistämiseen

Edellytämme kokemusta projektinhallinnasta ja yhteistyötaitoja. Arvostamme kuntaorganisaation tuntemusta, osaamista ympäristöohjelmien ja -järjestelmien laatimisesta.

 

Lisätiedot ja hakemukset www.aanekoski.fi/ajankohtaista/avoimet-tyopaikat

Äänekoskella 10.5.2019
Kaupunginhallitus

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 20 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.