Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden Oulua!

Etsimme vahvan ammattitaidon omaavaa

KONSERNIJOHTAJAA

johtamaan Oulun kaupungin talouden, strategian ja omistajaohjauksen vastuualuetta. Konsernijohtajana vastaat toiminnan ja talouden johtamisen lisäksi konsernin omistajaohjauksesta ja rakennusomaisuuden hallinnoinnista. Palveluverkkosuunnitelman valmistelu ja täytäntöönpanon ohjaus sekä hankintojen ja hanketoiminnan ohjaus ovat osa tehtäviäsi. Vastaat valmistelusta kaupunginhallitukselle sekä konsernijaostolle ja toimit tehtäväalueesi esittelijänä kaupunginhallitukselle ja konsernijaostolle.

Virkaan valittavalta henkilöltä edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta vaativista johtamistehtävistä ja strategisesta johtamisesta. Kuntakonsernin toiminnan sekä toimintaympäristön ja vastuualueen hyvä tuntemus edistävät tehtävässä onnistumista. Etsimämme konserninjohtaja on tavoitteellisesti toimiva, tulevaisuutta ennakkoluulottomasti ja hyvässä yhteistyössä rakentava johtaja, joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaidot. Tehtävä edellyttää myös englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän näköalapaikalla Oulussa. Tehtävässäsi pääset kehittämään Oulua edelleen kasvavaksi keskukseksi, jossa yhdistyvät pohjoisen luonto, huipputeknologia, yrittäjyys, korkeatasoinen koulutustarjonta sekä kulttuuri.

Viran tehtäväkohtainen palkka on 11 110 euroa. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginjohtaja Päivi Laajala (soittopyynnöt välittää Katja Seppälä p. 044 703 1164), kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mirja Vehkaperä, p. 050 512 1949 sekä valinnassa avustava MPS:n konsultti Seppo Kangas, p. 0400 206 587.

Tehtävä avataan uudelleen haettavaksi. Aikaisemmin jätetyt hakemukset ovat voimassa ja ne huomioidaan tehtävää täytettäessä.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Saaristonkatu 8. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen OUKA/10058/2021. Hakemukset on toimitettava 21.10.2021 klo 15.00 mennessä.