Etsimme Kaaville tulevaisuuden kunnanjohtajaa

Olet vahva verkostoituja ja motivoiva henkilöstöjohtaja, joka hahmottaa kokonaisuudet ja rohkeasti uudistaa kuntaa tulevissa muutoksissa.

Rakennamme ja ylläpidämme yhdessä Kaavin hyviä peruspalveluita, kuntalaisten hyvin-vointia sekä elinvoimaa kunnan lähes 3000 asukkaalle ja yrityksille. Kaavi tarjoaa puitteet hyvään elämään turvallisessa, luonnonläheisessä, yrittämiseen ja toimeliaisuuteen kannustavassa ympäristössä. Kunnanjohtajana onnistuminen edellyttääkin työyhteisötaitoja ja innostavaa työotetta johtaa ja luoda aidosti ihmisläheistä toimintakulttuuria.

Keskeisenä tehtävänäsi on kunnan hallinnon ja talouden johtaminen, taloudenhoidon ja elinkeinoelämän kehittäminen, puoleensavetävä kuntamarkkinointi ja aktiivinen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Kunnanjohtajana vastaat kunnan toiminnan tehokkuudesta ja taloudellisuudesta. Tehtävistä ja vastuista määrätään tarkemmin kunnan hallintosäännössä.

Toivomme, että sitoudut kuntaan alkusyksystä 2022 alkaen tai viimeistään syyskuun alussa.

Kunnanjohtajan viran kelpoisuusehdot ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme elinkeinoelämän, kunnallishallinnon ja talouden tuntemusta sekä käytännön kokemusta johtotehtävissä, erityisesti motivoivan henkilöstöjohtamisen osaamista, uudistamisen sekä muutosjohtamisen kykyä. Pidämme tärkeänä yhteistyö- ja verkostoitumis- sekä vuorovaikutustaitoja. 

Suoritamme haastattelut viikolla 23 ja tarvittaessa soveltuvuusarvioinnit jatkoon valituille viikolla 24.

Viran palkkaus muodostuu kiinteästä kokonaispalkasta ja kokonaistyöajasta. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Hakemuksen kunnanjohtajan virkaan voit jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivuston kautta tai TE-palveluissa 31.5.2022 klo 15 mennessä. Hakemukseen tulee liittää erillinen ansioluettelo. Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset sekä työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun kunnanjohtajan ja kunnan välille laaditaan johtajasopimus. Viran koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja antavat Kaavin kunnan kunnanhallituksen puheenjohtaja Arto Nykänen, arto.nykanen@kaavi.fi, puh. 050 406 2211 ja Kaavin kunnan vt. kunnanjohtaja Anu Huusko, anu.huusko@kaavi.fi, puh. 040 533 1302.

Kaavin kunta on savuton työyhteisö.