Suomussalmi

Suomussalmen kunta sijaitsee sisun syntysijoilla Ylä-Kainuussa. Asukkaita kunnassa on noin 8 000. Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme, upeasta erämaaluonnostamme ja monipuolisista peruspalveluista. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kansallispuisto perustettiin Suomussalmen Hossaan. Upeiden liikuntamahdollisuuksiensa ansiosta Suomussalmi on nimetty vuoden 2018 eurooppalaiseksi urheilukaupungiksi.

Kunnanjohtajan viran hakuaikaa jatketaan.

Haemme kunnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Tehtävän kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto.
Haemme tehtävään rohkeasti toimeen tarttuvaa osaajaa, jolla on erinomaiset johtamis- ja vuorovaikutustaidot ja kyky löytää innovatiivisia ratkaisuja kunnan elinvoiman ja hyvinvoinnin kehittämiseksi. Edellytämme kunnallishallinnon ja -talouden tuntemusta. Arvostamme vahvaa elinvoimaosaamista ja kielitaitoa.

Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Virkaan valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee osoittaa Suomussalmen kunnanhallitukselle 23.2.2018 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo sekä kelpoisuuden todentavat todistusjäljennökset. Hakemukset pyydetään ensisijaisesti tekemään sähköisesti http://kuntarekry.fi tai sähköpostilla kunta@suomussalmi.fi. Kirjeitse toimitettavat hakemukset lähetetään osoitteeseen Suomussalmen kunnanhallitus, PL 40, 89601 Suomussalmi. Kuoreen tai sähköpostiin pyydämme laittamaan tunnuksen ”Kunnanjohtajan virka”. Virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan valinnassa.

Lisätietoja antavat:
Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Erja Helttunen, 040 912 8961, erja.helttunen@pp.inet.fi
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Pentti Moilanen, 040 070 5930, pentti.moilanen@suomussalmi.fi
Kunnanhallituksen 1. varapuheenjohtaja Veijo Holappa, 050 026 0208, veijo.holappa@suomussalmi.fi
Tekninen johtaja Antti Westersund, 044 028 4001, antti.westersund@suomussalmi.fi

www.suomussalmi.fi
www.facebook.com/suomussalmenkunta/

 

Suomussalmella 6.2.2018

Suomussalmen kunnanhallitus

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.