Oletko yhteisöllisyyden ymmärtäjä ja yhteistyön rakentaja? Onko sinulla sydämen asiana paras paikka työn ja perhe-elämän yhdistämiseen? Nakkila on 5 000 asukkaan kunta Kokemäenjokilaakson nauhakaupunkien muodostaman noin 120 000 asukkaan taajaman keskellä, maakunnan keskuskaupungin läheisyydessä. Haemme kunnanjohtajaa, jolla on vahva henkilöstö- ja muutosjohtamisen ote ja ymmärrys tulevaisuuden kunnan tehtäviin.

Nakkilan kunta hakee kunnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva yliopisto- tai korkeakoulututkinto. Kunnanjohtajan tehtäviin kuuluvat mm. kunnan elinvoiman kehittäminen, kuntakonsernin taloudesta ja toimivuudesta huolehtiminen, yritysyhteistyön ja yritystoiminnan edistäminen sekä maankäyttöön liittyvät asiat. Kunnanjohtaja on toimialajohtajien esimies ja muodostaa heidän kanssaan kunnan johtoryhmän. Kunnanjohtaja on kunnanhallituksen esittelijä. Arvostamme hyviä johtamis-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kunnallishallinnon, talouden ja elinkeinoelämän tuntemusta.

Nykyisen kunnanjohtajan virkasuhde päättyy 31.7.2023, jolloin virka tulee avoimeksi. Aloitus tehtävässä on 1.10.2023 tai sopimuksen mukaan. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Virkaan valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuprosessiin liittyy mahdollisesti soveltuvuusarviointi.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee osoittaa Nakkilan kunnanhallitukselle 28.6. klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo sekä kelpoisuuden todentavat todistusjäljennökset. Hakemukset pyydetään ensisijaisesti tekemään sähköisesti kuntarekry.fi -sivustolla tai sähköpostilla kirjaamo@nakkila.fi. Kirjeitse toimitettavat hakemukset lähetetään osoitteeseen Nakkilan kunnanhallitus PL 52, 29251 Nakkila. Kuoreen tai sähköpostiin merkitään tunnus: Kunnanjohtajan virka.

Lisätietoja antavat:
kunnanjohtaja Nina-Mari Turpela, puh 044 7475 801,
valtuuston puheenjohtaja Ilmo Myllymaa, puh. 0500 598 390,
kunnanhallituksen puheenjohtaja Harri Aalto, puh. 040 823 4200