Posio

Rohkene rääpäistä Riisillä. Uskaltaudu uimaan Lapin Rivieralla. Koe suuri seikkailu Korouomassa.  Ihastu keramiikan kauneuteen. Kuule Taikamaan kutsu.
Tutustu: www.posio.fi

Posio, Lapin Taikamaa, on vajaan 3300 asukkaan kunta Rovaniemen ja Kuusamon välissä. Posio on tunnettu Pentikistä, vahvasta alkutuotannosta sekä seikkailuihin kutsuvasta luonnostaan.

Nykyisen kunnanjohtajan määräaikaisen virkasuhteen päättyessä julistamme haettavaksi

KUNNANJOHTAJAN VIRAN

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon. Lisäksi arvostamme organisointi- ja yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kuntatalouden ja elinkeinoelämän hyvä tuntemus, kehittämismyönteisyys, ennakkoluuloton ja työtä pelkäämätön asenne.
Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 25.9.2018 klo 15.00 mennessä ensisijassa sähköisesti Kuntarekry.fi palvelun kautta tai osoitteeseen info@posio.fi. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat tutkinto- ja työtodistukset. Virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Posion kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa: kunnanvaltuuston pj Marjo Hautala, p. 050 4061 126, marjo.hautala@posio.fi kunnanhallituksen pj Olavi Lehtiniemi, p. 0400 291 034, olavi.lehtiniemi@posio.fi hallintojohtaja Eija Ahola, p. 040 8012 204, eija.ahola@posio.fi

Posio 10.9.2018

KUNNANHALLITUS

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.