Kittilä

Kittilän kunta julistaa haettavaksi vs. kunnanjohtajan viran ajalle 1.1. – 31.12.2019.

Vs. kunnanjohtajan tehtävänä on kunnan hallinnon, taloudenhoidon ja palvelutuotannon johtaminen, elinkeinoelämän kehittäminen ja alueellinen yhteistyö.

Vs. kunnanjohtajalta edellytetään virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon sekä -talouteen. Lisäksi edellytetään kokemusta johtotehtävistä. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön.

Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja kunnallista virka- ja työehtosopimusta.

Kittilän kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset, joihin tulee liittää opinto- ja työtodistusjäljennökset, CV tai ansioluettelo sekä palkkatoivomus on toimitettava 31.10.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi.

Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse: kirjaamo(at)kittila.fi, sähköpostin aiheeksi Hakemus – Vs. kunnanjohtaja.

Työ alkaa: 1.1.2019
Työavain: 199703

Yhteystiedot

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Pekka Rajala, puh. 0400 808 781,
pekka.rajala(at)kittila.fi
Vs. hallintojohtaja Tuija Lång, puh. 040 672 4257, tuija.lang(at)kittila.fi

 

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Suurimpia työllistäjiä kunnan lisäksi ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.