Sodankylä

Haemme nyt rohkeaa ja yhteisöllistä

Kunnanjohtajaa

kehittämään Sodankylää yhä vetovoimaisemmaksi ja tunnetummaksi Lapin Tähtikunnaksi. Olet aktiivinen ja utelias uudistuksille ja uskot yhteisöllisyyden sekä osallistamisen voimaan. Sodankylä on ketterä organisaatio, jonka vahvuus on joustava päätöksenteko ja rohkeus uudistaa toimintatapoja. Hyödynnämme teknologiaa palveluissamme, mutta arvostamme lämminhenkisyyttä ja ihmisyyttä sekä yhdessä tekemistä.

Virkaan valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta, hyvää kunnallishallinnon ja -talouden osaamista, käytännön kokemusta johtotehtävistä sekä riittävää elinkeinoelämän ja julkisen sektorin tuntemusta.

Arvostamme lisäksi hyvää kielitaitoa, yhteiskuntasuhteita ja yhteistyökykyä kunnan sidosryhmien kanssa.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen virantoimituksen aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanhallituksen pj. Mikko Pyhäjärvi, puh. 040 017 3082, kunnanvaltuuston pj. Pekka Heikkinen, puh. 040 168 0811, sekä MPS-konsultti Arto Savela, puh. 040 729 6600.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen 28.2.2019 klo 12:00 mennessä osoitteessa uratori.mps.fi. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Sodankylä tarjoaa luonnonläheisen asuinympäristön joki- ja tunturimaisemineen lähes 9000 kuntalaiselle sekä loistavat mahdollisuudet yritystoiminnalle keskellä Lappia.
Sodankylässä sijaitsevat mm. Kevitsan ja Pahtavaaran kaivokset, Luoston ja Kakslauttasen matkailukeskukset, Urho Kekkosen ja Pyhä-Luoston kansallispuistot sekä lukuisia muita matkailu- ja kulttuurinähtävyyksiä.
Sodankylässä on pitkäjänteiset elinkeinorakenteen painotukset ja infrastruktuurin investoidaan laajasti. Toimintaamme ohjaavat ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen vastuullisuus.
Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.