Toholampi

Toholammin kunnassa on haettavana

KUNNANJOHTAJAN VIRKA

Kelpoisuusvaatimuksena kunnanjohtajan virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon ja käytännön kokemusta johtotehtävistä. Lisäksi arvostetaan laaja-alaista yhteiskunnallista näkemystä, hyvää elinkeinoelämän ja yritystalouden tuntemusta, kokemusta kunnallistaloudesta, kehittämishalukkuutta ja muutoksenhallinta- ja yhteistyökykyä sekä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Virka täytetään toistaiseksi 29.4.2020 alkaen. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa valinnasta. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja virkasuhteen ehdot KVTES:in mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa. Virkaan valittavan kanssa tehdään virkasuhteen hoidosta johtajasopimus.

Toholammin kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava sähköpostitse viimeistään 28.2.2019 Toholammin kunnan kirjaamon sähköpostiin toholammin.kunta@toholampi.fi. Viestiin merkintä Kunnanjohtaja.

Toholammin kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja antavat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Mika Ranta-Nilkku puh. 044 088 5975 ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Ilkka Piispanen puh. 050 561 3313. Lisätietoja Toholammin kunnasta www.toholampi.fi.

Toholampi 11.2.2019

Kunnanhallitus

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.