Karstula

Haemme kunnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Kelpoinen kunnanjohtajan virkaan on henkilö, joka koulutuksensa ja käytännössä saavutetun kokemuksensa perusteella on katsottava tehtävään päteväksi. Virkaan valittavalta edellytetään hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja- talouteen sekä kokemusta johtamisesta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja elinkeinoelämän tuntemus sekä kyky strategiseen kehittämiseen luetaa eduksi. Valintaprosessissa voidaan käyttää soveltuvuustestausta.

Kunnanjohtajan virka täytetään 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kunnanjohtajalle tehdään johtajasopimus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät soveltuvin osin kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy kokonaiskuukausipalkkana. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa.

Virkaa haetaan 18.4.2019 klo 15.00 mennessä. Hakemukset pyydetään ensisijaisesti Kuntarekry.fipalvelun kautta, www.kuntarekry.fi, työavain 221054.
Mahdolliset kirjalliset hakemukset voi toimittaa määräaikaan mennessä osoitteella Karstulan kunnanhallitus, Virastotie 4, 43500 Karstula. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Toivo Poikonen puh. 0500 907696, toivo.poikonen@karstula.fi ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Gunnar Muhonen puh. 045 852 8333, gunnar.muhonen@karstula.fi

 

Karstulan kunta on vireä ja eteenpäin katsova maaseutumainen kunta. Olemme tunnettuja hyvistä palveluista sekä aktiivisesta ja yrittäjämyönteisestä ilmapiiristä. Pyrimme omilla toimillamme huolehtimaan niin kuntalaisten kuin yritystenkin hyvästä toiminta- ja elinympäristöstä. Karstulan kunta on savuton työnantaja.

http://www.karstula.fi

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.