Jämijärvi

Toimeliaan kunnanjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin julistamme haettavaksi
KUNNANJOHTAJAN toistaiseksi voimassa olevan viran

Edellytämme sinulta virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa kunnallishallinnon ja –talouden tuntemusta sekä johtamisosaamista. Odotamme sinun olevan työtä pelkäämätön, yhteistyötaitoinen ja määrätietoinen. Tunnet kunnan toimintaa ohjaavan lainsäädännön ja olet perehtynyt myös kuntatalouteen. Arvostamme kokemusta kuntajohtamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta.

Virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava kunnanhallitukselle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja hyväksytty huumausainetestitulos ennen viran vastaanottamista. Hakijoiden soveltuvuuden arviointiin voidaan tarvittaessa käyttää ulkopuolista toimijaa. Valitun kanssa laaditaan johtajasopimus.

Viran hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Jämijärven kunnanvaltuustolle ja toimitetaan 20.6.2019 klo 12:00 mennessä osoitteeseen:
jamijarvi@jamijarvi.fi (Otsikkokenttään ”Kunnanjohtajan virka”)
tai
Jämijärven kunta, Peijarintie 5 A, 38800 Jämijärvi (Kuoreen merkintä ”Kunnanjohtajan virka”).

Hakemukseen ei liitetä työ- tai opintotodistuksia, vaan ne on esitettävä mahdollisessa haastattelussa. Opiskelu- ja työpaikkatiedot on esitettävä (kirjoita työkokemus niin, että siitä käy selville montako vuotta ja montako kuukautta) cv:ssä tai hakemuksessa. Työpaikkatiedosta on käytävä selville myös se, millaisesta työstä on ollut kysymys.

Päätös annetaan sähköisesti tiedoksi. Mikäli se ei sovi, selkeä merkintä siitä hakemukseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Timo Sorvali (puh. 044 547 4516), kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ari Uusi-Rasi (puh. 040 512 8566) ja kunnanjohtaja Kirsi Virtanen (puh. 040 192 0818)

Lisätietoja Jämijärven kunnasta saa osoitteesta www.jamijarvi.fi

 

Jämijärvellä 31.5.2019
JÄMIJÄRVEN KUNNANHALLITUS

Pieni ja lennokas Jämijärvi on 1 800 asukkaan kunta Pohjois-Satakunnassa,
vain tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja Porista. Jämijärvi tunnetaan erityisesti
Satakunnan lapiksi kutsutusta Jämistä, jonka upeat ulkoilumahdollisuudet tarjoavat
hyvinvointia ympäri vuoden.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.