Pomarkku

Nykyisen kunnanjohtajamme siirtyessä eläkkeelle Pomarkun kunnanhallitus julistaa haettavaksi

KUNNANJOHTAJAN VIRAN

Kunnanjohtajan keskeinen vastuualue on Pomarkun elinvoiman ja pomarkkulaisten hyvinvoinnin edistäminen. Tehtävänä on johtaa kunnan toimintaa, hallintoa ja taloutta kunnanhallituksen alaisena. Kunnanjohtajalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä tehtävän edellyttämää johtamiskokemusta.

Soveltuvuutta arvioitaessa arvostamme
– kunnallishallinnon, julkishallinnon, talouden ja elinkeinoelämän tuntemusta
– käytännön kokemusta vaativista johtamistehtävistä
– kykyä asioiden, ihmisten ja verkostojen hyvään johtamiseen
– innovatiivisen kehittäjän työotetta
– tehtävän edellyttämää kielitaitoa ja viestintäkykyjä

Virka täytetään 1.6.2020 alkaen toistaiseksi, mutta tavoitteena on, että virkaan valittu voi aloittaa tehtävässä 1.3.2020. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Kunnanjohtajan kanssa laaditaan johtajasopimus.

Valtuustolle toimitetut hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen toimitetaan 11.10.2019 klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi –sivujen kautta (www.kuntarekry.fi). Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, vaan niihin tutustutaan haastattelun yhteydessä. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää postitse osoitteella Pomarkun kunta, Kirjaamo, Vanhatie 14, 29630 Pomarkku. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia.

Lisätietoja antavat
valtuuston puheenjohtaja Risto Peltomaa, p. 040 538 1237, risto.peltomaa(at)pomarkku.fi
kunnanhallituksen puheenjohtaja Jarkko Laitila p. 040 587 6933, jarkko.laitila(at)pomarkku.fi

Pomarkun kunnanhallitus 10.9.2019

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.