Ypäjä

Ypäjä on Kanta-Hämeessä sijaitseva noin 2400 asukkaan kunta, jossa hevosalan koulutuksella ja kehittämisellä sekä monipuolisella yritystoiminnalla on näkyvä rooli. Yhteistyö Forssan seudun ja muiden naapurikuntien kanssa on aktiivista.

Kunnanjohtajamme siirtyessä uusiin tehtäviin julistamme haettavaksi

KUNNANJOHTAJAN VIRAN

Tulet kehittämään kuntamme elinvoimaa sekä toteuttamaan toimintaamme ohjaavaa kuntastrategiaa.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä kunnallis- tai julkishallinnon ja -talouden tuntemusta. Odotamme sinun olevan tulevaisuuteen suuntaava aktiivinen verkostoituja sekä innovatiivinen kehittäjä. Omaat hyvät esimiestaidot sekä esimieskokemusta. Olet yhteistyökykyinen ja määrätietoinen.

Virka täytetään toistaiseksi ja siihen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen. Hakijoiden soveltuvuuden arviointiin voidaan tarvittaessa käyttää ulkopuolista toimijaa ja virkaan valitun on ennen viranhoidon aloittamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitun kanssa laaditaan johtajasopimus.

Ypäjän kunta on savuton työpaikka.

Ypäjän kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava kunnanvirastoon 31.12.2019 klo 15.00 mennessä os. Ypäjän kunta, Perttulantie 20, 32100 Ypäjä, tai sähköpostitse kunta@ypaja.fi.

Virkaa koskeviin tiedusteluihin vastaavat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Jari Hepomaa p. 040 550 9859, kunnanhallituksen puheenjohtaja Markku Saastamoinen p. 040 546 9879

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.