Pyhäntä

Pyhäntä on elinvoimainen 1600 asukkaan yrityskunta Pohjois-Pohjanmaalla. Nykyisen kunnanjohtajan siirtyessä eläkkeelle Pyhännän kunnanhallitus julistaa haettavaksi

KUNNANJOHTAJAN VIRAN

Haemme rohkeasti toimeen tarttuvaa osaajaa, jolla on erinomaiset johtamis- ja vuorovaikutustaidot. Kunnanjohtajan keskeinen vastuualue on Pyhännän elinvoiman ja pyhäntäläisten hyvinvoinnin edistäminen. Tehtävänä on johtaa kunnan toimintaa, hallintoa ja taloutta kunnanhallituksen alaisena.

Kunnanjohtajalta edellytämme koulutuksen ja käytännön kokemuksen kautta saavutettua pätevyyttä kunnanjohtajan tehtävään.

Arvostamme kuntakonsernin, julkishallinnon ja julkistalouden tuntemusta sekä käytännön kokemusta vaativista johtamistehtävistä.

Lisäksi arvostamme elinkeinoelämän tuntemusta sekä perehtyneisyyttä ja osaamista elinkeinoelämän edistämisessä.

Mikäli arvioit omaavasi tehtävään soveltuvan koulutuksen ja tutkinnon sekä hyvät suomen kielen suulliset ja kirjalliset taidot, olet ehkä etsimämme henkilö.

Virka täytetään 1.12.2020 alkaen toistaiseksi, mutta tavoitteena on, että virkaan valittu voi aloittaa tehtävässä 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Kunnanjohtajan kanssa laaditaan johtajasopimus.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen toimitetaan 15.4.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Pyhännän kunta, Manuntie 2, 92930 Pyhäntä tai sähköpostilla osoitteeseen: pyhannankunta@pyhanta.fi

Hakuprosessissa voidaan käyttää henkilöarviointia.

Lisätietoja antavat
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Matti Konola, 040 5314 755
Valtuuston puheenjohtaja Matti Leiviskä, 040 754 4670

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.