Mäntsälä

Haemme Mäntsälään näkemyksellistä, dynaamista ja vahvaa tulevaisuuden kunnanjohtajaa

Kunnanjohtajana johdat kuntakonsernia kustannustehokkaalla, vakaalla ja määrätietoisella otteella. Tukenasi toimii johtoryhmä, osaavat esihenkilöt ja n. 800 työntekijän ammattitaitoinen henkilöstö. Kunnan elinvoiman kehittäminen, kuntalaisten hyvinvointi ja kuntakonsernin tehokas toiminta ovat sinulle sydämen asia. Toimintatapasi on positiivinen, yhteistyöhakuinen, systemaattinen ja eteenpäin katsova.

Tehtävän kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä käytännön kokemusta vaativista johtamistehtävistä.

Soveltuvuutta arvioitaessa arvostamme

– kunnallishallinnon, julkishallinnon talouden osaamista ja hallintaa
– elinkeinoelämän tuntemusta ja osaamista sen edistämisessä
– kykyä asioiden, ihmisten ja verkostojen hyvään johtamiseen
– aktiivista edunvalvonnan sekä innovatiivisen kehittäjän työotetta
– sujuvaa englannin kielen osaamista

Virka täytetään määräaikaisesti kuudeksi (6) vuodeksi 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan, kuuden kuukauden koeajalla. Virkaan valittavan on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antavat:

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Tapio Havula 040 554 5066, tapio.havula@pp.inet.fi
Hallintojohtaja Esa Siikaluoma 040 314 5201, esa.siikaluoma@mantsala.fi

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään jättämään 10.3.2021 klo 16 mennessä sähköisesti osoitteessa https://www.mantsala.fi/avoimet-tyopaikat

Mäntsälän kunta on elinvoimainen, noin 21 000 asukkaan kasvava pääkaupunkiseudun kehyskunta. Mäntsälä on pinta-alaltaan Uudenmaan toiseksi suurin kunta, johon mahtuu vahvasti kehittyvä kaupunkimainen keskusta-alue, puhdasta luontoa, maaseutumaisia kyliä, avaruutta, tilaa elää ja hengittää. Oikorata, E4 sekä VT 25 tekevät Mäntsälästä logistisesti ihanteellisen ympäristön sekä yrittämiseen että asumiseen.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.