Kangasniemi – Suomen kaunein kunta

Kangasniemi on 5600 asukkaan kunta Jyväskylän, Mikkelin ja Pieksämäen välittömässä läheisyydessä. Kangasniemi on tunnettu puhtaista vesistöistään, vireästä elinkeinoelämästään sekä korkeatasoisesta kulttuuritarjonnastaan.

Edellisen kunnanjohtajamme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme uutta

KUNNANJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Hakijoilta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, johtamiskokemusta sekä perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja – talouteen. Arvostamme monipuolista elinkeinoelämän tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta toimia muutostilanteissa.

Viran täytössä voidaan käyttää myös suostumusmenettelyä. Virka täytetään sopimuksen mukaan ja täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista arvioijaa. Hakuasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 21.7.2017 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti kuntarekry:n kautta (www.kuntarekry.fi), hakemukseen liitettävä kelpoisuutta osoittavat tutkinto- ja työtodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus tulee toimittaa määräaikaan mennessä osoitteella Kangasniemen kunta, kunnanhallitus, Otto Mannisentie 2, 51200 Kangasniemi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
kunnanvaltuuston puheenjohtaja Tommi Vehmala puh 0400 796747 tai sähköpostilla tommi.vehmala.lh@kangasniemi.fi
kunnanhallituksen puheenjohtaja Tapani Nykänen puh. 0440 635258 tai sähköpostilla tapani.nykanen.lh@kangasniemi.fi
talous- ja hallintojohtaja Risto Nylund puh. 040 5549417 tai sähköpostilla risto.nylund@kangasniemi.fi

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Lue asuntorakentamisen trendeistä Kuntarahoituksen Huomisen tekijöistä
Ilmoitus
KERRO TÄRKEIN VIDEOLLA
Ilmoitus