Pitkäaikaisen kunnanjohtajan jäädessä eläkkeelle 1.8.2018 lukien Merikarvian kunta julistaa historiansa kolmatta kertaa

kunnanjohtajan viran haettavaksi

Mikä Merikarvia? Merikarvia on vireä, nykyaikaiset ja monipuoliset palvelut asukkailleen tarjoava kunta, jonka talous on erinomaisessa kunnossa. Yrittäjäaktiivinen Merikarvian kunta on monipuolisesti teollistunut ja palveluelinkeinoilla on merkittävä asema sekä työllistäjänä että palvelujen tuottajana asukkaille, yrittäjille ja matkailijoille. Rannikkokunta Merikarvian suosittuja kohteita ovat meri, kalaisa joki ja kaunis Ouran saaristo, jotka houkuttelevat viivähtämään äärelleen.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Viran hoitaminen edellyttää hakijalta kunnallishallinnon hyvää osaamista, kuntatalouden asiantuntemusta, kykyä kehittää kunnan elinvoimaa sekä vahvaa sitoutumista Merikarviaan.

Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana virkana ja virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 6.10.2017 klo 15.00. Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@merikarvia.fi tai vaihtoehtoisesti kirjepostilla osoitteeseen Kauppatie 40, 29900 Merikarvia.

Lisätietoja antavat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Anne Vastamäki-Ahola p. 0400 851 822, kunnanhallituksen puheenjohtaja Juhani Kotiranta p. 0400 517 218 ja kunnanjohtaja Pentti Ala-Luopa p. 044 7246 300.

Lisätietoa Merikarviasta kunnan verkkosivuilta ja Facebookista.

Merikarvialla 4.9.2017
kunnanhallitus

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Taitoa Saaga on raportointityökalu tiedolla johtamiseen

Ilmoitus