Kunnanjohtaja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kasvava, 42 000 asukkaan kotikunta ja 2500 ammattilaisen organisaatio Keski-Uudellamaalla, Helsingin seudulla.

Nurmijärven kunta julistaa vakinaisen viran uudelleen haettavaksi. Aiemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon valinnassa.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kasvava kunta Keski-Uudellamaalla, Helsingin seudulla. Etsimme kunnanjohtajaa rakentamaan kunnan menestyksellistä tulevaisuutta yhteistyössä luottamushenkilöiden, henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa.

Kunnanjohtaja johtaa kunnan kehittämistä, hallintoa ja henkilöstöorganisaatiota. Edellytämme valittavalta yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettua ylempää korkeakoulututkintoa, kunnallishallinnon ja talouden tuntemusta sekä riittävää kokemusta vaativista johtamistehtävistä.

Arvostamme vahvaa strategista otetta, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja ja kykyä toimia verkostoissa. Lisäksi valittavalla tulee olla sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Kunnanjohtajan kanssa laaditaan johtajasopimus.

Virka täytetään vakinaisesti 1.5.2018 alkaen. Toivomme, että valittu voi aloittaa viransijaisena 1.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä: hallintojohtaja Jukka Anttila puh. 040 317 2001 ja valtuuston puheenjohtaja Kallepekka Toivonen puh. 050 564 7799.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 25.10.2017 klo 16.00. Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa: www.nurmijarvi.fi/tyopaikat

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.
Ilmoitus