Kyyjärvi

KUNNANRAKENNUSMESTARIN VIRKA

Hakuaikaa jatkettu 12.1.2018 klo 12.00 saakka

Kyyjärven kunta sijaitsee kolmen maakunnan rajalla, valtateiden 13 ja 16 risteyksessä. Sijainnin lisäksi hyvät liikenneyhteydet maakuntien keskuksiin tekevät kunnasta eläväisen ja virikkeellisen.

Kyyjärven palvelutaso erityisesti kaupan alalla on varsin tasokas. Kunta on tullut tunnetuksi myös työpaikkaomavaraisuudestaan ja alhaisesta työttömyydestä. Uusi koulukeskus, erinomaiset liikuntapaikat ja laadukkaat palvelut luovat hyvän pohjan kodin perustamiselle Kyyjärvelle.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen osaavaa ja motivoitunutta vähintään rakennusmestarin tai vastaavan koulutuksen omaavaa henkilöä. Jos mainitun koulutustason lisäksi Sinulla on kunnallishallinnon perehtyneisyyttä sekä johtamiskokemusta ja vielä luonteeltasi olet sosiaalinen ja aktiivinen viestijä, olet etsimämme henkilö. Tervetuloa kykyjen Kyyjärvelle.

Mikäli tulet valituksi tehtävään, tulee Sinusta teknisen toimen osastopäällikkö, mikä edellyttää Sinulta jämäkkää budjettivastuuta ja innostavaa henkilöstöjohtamista. Tehtäviisi voidaan mahdollisesti liittää myös kunnan tytäryhtiöiden toimitusjohtajuuksia, mutta toimenkuva niiden suhteen tarkentuu kokemuksesi ja ominaisuuksiesi sekä mahdollisten organisaatiomuutosten mukaan. Palkkaus määräytyy teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset osoitteeseen www.kuntarekry.fi 12.1.2018 klo 12:00 mennessä, (työavain 159910). Aiemmin virkaa hakeneitten hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eero Ylitalo 044 459 7001.

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.