Kuntayhtymä Kymppi on uusi kymmenen kunnan yhteinen organisaatio, joka vastaa julkisten työvoimapalveluiden järjestämisestä 1.1.2025 alkaen. Haemme KUNTAYHTYMÄN JOHTAJAA vastaamaan Kuntayhtymä Kympin toiminnasta.

Kuntayhtymän johtaja vastaa yhtymähallituksen alaisuudessa kuntayhtymän toiminnasta ja taloudesta sekä johtaa ja kehittää kuntayhtymän hallintoa, viestintää ja muuta toimintaa yhteistyössä yhtymähallituksen kanssa. Kuntayhtymän johtaja vastaa osaltaan siitä, että yhtymäkokouksen ja yhtymähallituksen asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Kuntayhtymän johtaja vastaa lisäksi kuntayhtymän edunvalvonnasta, verkostoitumisesta ja kumppanuussuhteiden hoidosta.

Viran kelpoisuusehto on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme kunnallishallinnon, TE-palveluiden, alueen elinkeinoelämän ja kuntakentän tuntemusta, talousosaamista sekä hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestymisessä tarvitaan lisäksi joustavuutta, innovatiivisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja kriittistä ajattelukykyä.

Olet innostava henkilöstöjohtaja ja arvostettu yhteistyökumppani. Näet alueemme osaavan työvoiman saatavuuden haasteet mahdollisuuksina. Olet sitoutunut yhteistyössä alueellisen työllisyyden ekosysteemimme kanssa luomaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka vastaavat sekä työnhakijoiden että työnantajien tarpeisiin edistäen alueen työllisyyttä ja työmarkkinoiden kohtaantoa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan ja laajat verkostoitumismahdollisuudet alueen elinvoiman kehittämisessä. Saat mahdollisuuden olla mukana rakentamassa vaikuttavaa työllisyyden hoidon kokonaisuutta, jonka perustana ovat lähipalvelut.

Kuntayhtymän johtajalla on kokonaistyöaika. Työtehtävä edellyttää ajokorttia, valmiutta matkustaa alueen kuntiin ja valmiutta osallistua myös iltaisin järjestettäviin tilaisuuksiin.

Kuntayhtymän Kympin kotipaikka on Kauhavan kaupunki ja ylin päättävä elin on yhtymäkokous. Kuntayhtymä Kympin palvelukseen siirtyy henkilöstöä liikkeenluovutuksen myötä noin 40 henkilötyövuotta vuoden 2025 alusta alkaen.

Kuntayhtymän johtajan valitsee yhtymähallitus. Kuntayhtymän johtajan kanssa tehdään erillinen johtajasopimus. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja erillisen johtajasopimuksen mukaisesti. Hakija voi myös esittää oman palkkatoivomuksensa. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaikaa jatkettu yhtymähallituksen päätöksellä. Hakemus ja todistusjäljennökset pyydetään toimittamaan kuntarekry.fi (työavain 599532) kautta 12.8.2024 klo 12:00 mennessä.

Virkaa hakevan voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuusarviointiin. Ehdokkaita haastatellaan keskiviikkona 21.8.2024.

Lisätietoja Kuntayhtymä Kympin yhtymähallituksen puheenjohtaja Tuula Mäki-Fränti puh. 040 865 7606 (tavoitettavissa 19.6., 24.6., 27.6., 3.7., 1.8. ja 7.8.)