Kuntayhtymä Kaksineuvoinen

Julistamme haettavaksi

kuntayhtymän johtajan viran

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, aiempaa johtamiskokemusta. Eduksi tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle on vahva talousosaaminen, strateginen näkemys sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisestä sekä kokemus henkilöstö- ja verkostojohtamisesta.

Kuntayhtymän johtajan tehtävänä on toiminnan kehittäminen yhteistyössä johtoryhmän, yhtymähallituksen, jäsenkuntien sekä muiden toimijoiden kanssa. Kuntayhtymän johtaja toimii yhtymähallituksen esittelijänä.

Virka vapautuu 1.1.2020, mutta valitun on mahdollista aloittaa jo 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen osoitetaan yhtymähallitukselle ja toimitetaan 31.5.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella Kuntayhtymä Kaksineuvoinen/kuntayhtymän johtaja, Kauppatie 127 A, 62200 Kauhava tai sähköisesti Kuntarekry.fi kautta.

Hakijoista valitaan haastateltavat 11.6.2019 ja haastattelut pidetään 14.6.2019.

Lisätietoja antaa yhtymähallituksen puheenjohtaja Jussi Pahkajärvi puh. 041 548 6323.

Hakijat voivat tutustua toimintaamme myös kotisivujen kautta (www.kaksineuvoinen.fi).

 

Kauhavalla 13.5.2019
Yhtymähallitus

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen järjestää perusturvan sosiaali- ja terveyspalvelut jäsenkunnilleen Kauhavan kaupungille ja Evijärven kunnalle. Kaksineuvoisessa tehdään vahvaa kehittämistyötä sosiaali- ja terveyspalvelujen laadun varmistamiseksi ja asiakkaiden terveyden ja toimintakyvyn edistämiseksi. Kuntayhtymä työllistää yli 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.