Etsimme nyt uutta vahvistusta aluesuunnittelun tiimiimme. Tehtävä tarjoaa erinomaisen näköalapaikan maakuntatason liikenteen ja maankäytön suunnitteluun.

Tehtäviin kuuluvat muun muassa liikenteen asiantuntijatiedon tuottaminen, selvitysten laatiminen ja tilaaminen sekä liikenteen suunnittelu kaupunkiseutusuunnitelmaa, rakennemallia ja maakuntakaavaa varten. Vastaat alueellisesta liikennejärjestelmäsuunnitelmasta, jatkuvasta liikennejärjestelmätyöstä ja siihen liittyvästä yhteistyöstä. Lisäksi toimit asiantuntijana liikenteeseen liittyvissä edunvalvontatehtävissä.

Edellytämme toimialan työkokemusta ja arvostamme erityisesti osaamista strategisen tason liikennesuunnittelusta ja -selvitysten laatimisesta. Ymmärrys muista yhdyskuntateknisen huollon asioista katsotaan eduksi. Suunnittelussa käytämme ArcGis Pro ja Online -ohjelmistoja. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Toimistomme sijaitsee Lahden keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 9. Päijät-Hämeen liitossa on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Täytä sähköinen lomake osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään sunnuntaina 28.8.2022.

Lisätietoja
Niina Ahlfors, aluesuunnittelujohtaja, +358 40 531 7628,
niina.ahlfors@paijat-hame.fi ja www.paijat-hame.fi

Lahdessa 4. päivänä elokuuta 2022
PÄIJÄT-HÄMEEN LIITTO