Hämeen liitto

Hämeen liitto on Kanta-Hämeen 11 kunnan muodostama kuntayhtymä ja aktiivinen alueensa kehittäjä, jonka ydintehtäviä ovat edunvalvonta, maakuntakaavoitus ja maakunnan kehittäminen. Hämeen liitto toimii maakunta- ja sote- uudistusta valmistelevan Oma Häme -hankkeen kotipesänä. Osana Hämeen liittoa toimii myös Hämeen kesäyliopisto. Toimipaikkamme sijaitsee Hämeenlinnassa.

Lisätietoja Hämeen liitosta löydät osoitteesta: http://www.hameenliitto.fi/

 

Haemme Hämeen liittoon

MAAKUNNAN KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kehittämispäällikön tehtävä sisältää vaativia maakunnan kehittämiseen, kansalliseen ja EU-ohjelmatyöhön sekä yhteistyöverkostoihin liittyviä tehtäviä. Päätavoitteena on Hämeen maakunnan elinvoiman edistäminen. Keskeisiä kehittämispäällikön tehtäviä ovat mm. maakuntasuunnitelman ja -ohjelman valmistelutyöhön osallistuminen, maakuntaohjelman ja toimeenpanosuunnitelman toteuttamiseen osallistuminen sekä kansallisen ja EU-aluepolitiikan koordinointi, toimeenpano ja seuranta maakunnassa. Kehittämispäällikkö toimii myös maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) pääsihteerinä ja MYR:n sihteeristön puheenjohtajana. Tehtävä edellyttää hyvää yhteistyötä kuntien, valtion viranomaisten ja kehittäjäorganisaatioiden kanssa.

Lisäksi kehittämispäällikkö toimii kehittämisjohtajan viransijaisena nykyisen kehittämisjohtajan toimiessa maakuntauudistuksen muutosjohtajana. Vs. kehittämisjohtajan vastuulla on Elinvoimavastuualueen johtaminen ja esimiehenä toimiminen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden kokemusta aluekehittämisestä ja EU-ohjelmatyöstä. Lisäksi valinnassa painotetaan verkostomaista työotetta ja esimieskokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä proaktiivista ja kehittämishakuista työotetta.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Tehtävän täytössä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 07.10.2018 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat: Personnel Group, Tuija Pulkkinen, puh. 03 3138 0488 sekä maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen, puh. 050 572 0945.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.