Keski-Suomen liitto

Männikkömetsiä ja rantojen raitoja, vesien kirkkautta ja mielen vapautta. Yliopiston kansainvälistä sykettä, huippututkimusta ja globaalia, uudistumiskykyistä liiketoimintaa. Tätä kaikkea Keski-Suomi on tänään ja yhä enemmän huomenna.

Keski-Suomen liitto hakee
MAAKUNTAJOHTAJAA

Oivallat olosuhteet ja katsot tulevaan. Toimit luontevasti verkostoissa ja rakennat maakunnan yhteistä kehittämistahtoa. Ymmärrät aluekehittämisen, aluesuunnittelun ja vaikuttamisen kokonaisvaltaisuuden.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ja mahdollisuuden vaikuttaa Keski-Suomen tulevaisuuteen yhdessä kuntien, sidosryhmien sekä osaavan työyhteisön kanssa. Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja riittävää työkokemusta. Arvostamme hyvää tuntemusta maakunnan liiton toimialaan kuuluvista tehtävistä, johtajakokemusta, monipuolisia yhteiskuntasuhteita, koeteltuja yhteistyötaitoja sekä julkishallinnon ja elinkeinoelämän tuntemusta.

Katso hakuilmoitus tarkemmin keskisuomi.fi/maakuntajohtajan-haku ja laita hakemuksesi torstaihin 11.2.2021 klo 12.00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@keskisuomi.fi.

Lisätietoja:
maakuntavaltuuston puheenjohtaja Petri Honkonen, 040 839 7776, petri.honkonen@eduskunta.fi
maakuntahallituksen puheenjohtaja Rolf Nyholm, 040 595 0001, rolf.nyholm@aanekoski.fi

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.