Joensuu

Joensuu on yli 76 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki. Yhdyskuntasuunnittelun 18 hengen yksikkö vastaa maankäytön ja liikenteen suunnittelusta ja joukkoliikenteen järjestämisestä.

Tarvitsemme joukkoomme maankäytön suunnittelijan kaavoituksen tehtäviin.

Maankäytön suunnittelija toimii pääasiassa asemakaavoituksen, osayleiskaavoituksen ja maankäytön lupavalmistelun tehtävissä. Tehtävät sovitetaan valittavan henkilön vahvuuksien, koulutuksen ja työkokemuksen mukaan.

Virkaan valittavalta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme kaavan laatijan pätevyyttä, kokemusta maankäytön suunnittelusta ja rakennussuunnittelusta, kykyä luonnosteluun ja vaihtoehtojen muodostamiseen, soveltuvuutta ryhmätyöhön, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja hyvää alan ohjelmistojen hallintaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka ilman lisiä on noin 3100 €/k.

Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen, kuitenkin viimeistään vuoden 2019 alusta. Ennen viran vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/rekrytointi. Hakuaika päättyy 3.9.2018 klo 15.00. Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat kaavoitusarkkitehti Antti Rissanen antti.rissanen@joensuu.fi, p. 050 448 1365 ja kaavoituspäällikkö Juha-Pekka Vartiainen, juha-pekka.vartiainen@joensuu.fi, p. 050 538 0708.

0
JAKOA
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.