Ruokolahti

Ruokolahden kunnan tekniset palvelut etsii maanmittausinsinööriä täydentämään ammattitaitoista, kehitysmyönteistä ja haasteista nauttivaa työyhteisöämme.

Tehtävään kuuluu mm. kiinteistökauppojen ja vuokrausten valmistelu, kunnan maaomaisuuteen liittyvä asiakaspalvelu, yksityistieasiat, venepaikat, karttojen ylläpito ja yhteistyö maanmittauslaitoksen kanssa. Tehtäviin sisältyy myös kunnossapito- ja laitoshenkilöstön esimiestehtävien sijaistaminen. Tehtävän sisältöä voidaan muokata osittain valittavan henkilön osaamisalueiden mukaiseksi.

Edellytämme maanmittausalan AMK-insinöörin tutkintoa tai aikaisempaa maanmittausalan insinöörin tai teknikon tutkintoa tai muuta vastaavaa tekniikan alan tutkintoa. Arvostamme, työtehtävien edellyttämän lainsäädännön ja kunnallishallinnon tuntemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paikkatieto-ohjelmien hallintaa ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Maanrakennusalan- ja kaavoituksen kokemus katsotaan eduksi. Myös viimeisen vuoden insinööriopiskelijat voidaan huomioida.

Tehtävien hoitaminen edellyttää organisointikykyä, ihmissuhde-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Työssäsi olet sujuva sähköisten ohjelmien käyttäjä ja kehität kuntapalveluja yhdessä teknisten palveluiden henkilöstön kanssa.

Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 3.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun tulee jättää lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava viimeistään 15.3.2021 klo 15.00 Ruokolahden teknisten palvelujen osastolle osoitteeseen Toritie 6A, 56100 Ruokolahti tai sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@ruokolahti.fi.

Hakuaikaa on jatkettu. Aiemmat hakemukset huomioidaan uudessa hakumenettelyssä.

Lisätietoja virasta antaa teknisten palvelujen toimialajohtaja Jari Leppänen p. 044 4491255 tai jari.leppanen@ruokolahti.fi.

 

Ruokolahdella 17.2.2021

Teknisten palvelujen lautakunta

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.