Helsinki

Haemme päätöksenteon tuen päällikköä vakituiseen virkasuhteeseen Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan hallintopalveluihin 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päätöksenteon tuen päällikön tehtävänä on johtaa päätöksenteon tukiyksikön toimintaa, taloutta ja henkilöstöä ja vastata sen tuloksellisuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Yksikön päällikkö toimii esimiehenä juridisen tuen ja valmistelun tuen esimiehille. Yksiköissä on yhteensä noin 40 työntekijää ja budjetti on noin 2,7 milj. euroa.

Päätöksenteon tuen tehtävänä on sosiaali- ja terveystoimialan hallinnollisen ohjeistuksen kehittäminen, toimielinten valmistelun tuki, toimialan keskitetyt juridiset palvelut sekä tehtäväalueeseen liittyvä koulutus.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Haemme henkilöä, jolla on kokemusta esimiestyöstä ja näyttöä muutoksien aikaansaamisesta. Tehtävän hoito edellyttää kokemusta vaativista hallintotehtävistä, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Tehtäväkohtainen palkka on 4800€/kuukausi ja sopimusala on KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus. Työaika on 36h 45 min./viikko.

Lue lisää ja täytä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi . Työavain 7-456-19 ohjaa ilmoitukseen.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.