Kittilä

Kittilän kunta jatkaa perusturvajohtajan viran hakuaikaa. Aiemmin virkaa hakeneet huomioidaan virkavaalissa. Virka täytetään 1.5.2020 alkaen, mutta voidaan ottaa vastaan myös erikseen sovittavana aikana.

Perusturvajohtajan tehtävänä on johtaa Kittilän kunnan sosiaali- ja terveystoimen toimialuetta.

Perusturvajohtajalta edellytetään virkaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta sosiaali- ja terveystoimen tehtävistä. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä sekä halua kehittää aktiivisesti toimialueen prosesseja.

Virkaan valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi työavain: 268004) kautta. Hakemukseen tulee liittää opinto- ja työtodistusjäljennökset, CV tai ansioluettelo sekä palkkatoivomus. Määräaika hakemuksille päättyy perjantaina 28.2.2020 klo 15:00.

Työ alkaa: 1.5.2020
Palvelusuhteen tyyppi: Vakinainen
Palkka: Sopimuksen mukaan
Työn luonne: Kokoaikatyö
Tehtäväalue: Sosiaalialan johdon tehtävät

Lisätietojen antajat:
Kunnanjohtaja Antti Jämsén, puh. 040 745 9830, antti.jamsen@kittila.fi
Perusturvajohtaja Markku Tuunainen, puh. 040 847 6526, markku.tuunainen@kittila.fi

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Suurimpia työllistäjiä kunnan lisäksi ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

www.kittila.fi

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.