Sauvo

Kasvavalla Turun seudulla sijaitseva merellinen Sauvon kunta hakee kehitysmyönteiseen joukkoonsa

PERUSTURVAJOHTAJAA

Perusturvajohtajana johdat kunnan sosiaali- ja terveystointa. Olet kunnan johtoryhmän jäsen, kunnanjohtajan alainen ja oman toimialasi päällikkö. Toimialaasi kuuluvat sosiaalityö, lasten ja perheiden palvelut, vanhusten ja vammaisten palvelut, terveydenhuolto sekä lastenvalvojan tehtävät. Perusterveydenhuollon palvelut tuottaa Paimion-Sauvon ktky. Työsi on perusturvan organisointia, johtamista ja asiakastyötä.

Edellytämme, että sinulla on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 10 §:n 2 momentin mukainen kelpoisuus.
Lisäksi edellytämme johtamiskokemusta, hankinta osaamista, hyvää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kunnallishallinnon tuntemusta. Mikäli olet innostava, sinulla on strateginen johtamisote sekä omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, olet etsimämme perusturvajohtaja.

Sauvon kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset tulee toimittaa 24.9.2018 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 196249)

Palkkaus KVTES:n mukaan. Hakija voi myös esittää palkkatoiveen.
Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.
Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Virkaan valittavalta voidaan edellyttää osallistumista soveltuvuustestiin.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Seppo Allén p. 050 5948 930, seppo.allen@sauvo.fi

Sauvo 5.9.2018

KUNNANHALLITUS

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.